Nazilli Belediyespor, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünü 8-0 yendi

Türkiye Bayanlar 2.Lig 1.Grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor, konuk ettiği Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünü 8-0 gibi farklı skorla yendi.

Aydın Toscalı Stadında oynanan mücadelede ev sahibi Nazilli Belediyespor oynadığı güzel futbol ve attığı 8 gol ile adeta rakibine gol olup yağarken, siyah-beyazlı ekibin 3 topu direkten dönerken çok sayıda da top boş kaleye gönderilemeyince çok farklı skordan dönüldü. Karşılaşmada hızlılığını ve bitiriciliğini gösteren Gamze Deveci 8 golün 6’sını atarak gösterirken, siyah-beyazlı ekibin diğer gollerini ise Cansu Demirtaş ve Gizem Saper attı. Öte yandan Nazilli Belediyespor Bayan takımı oynadığı 4 karşılaşmada aldığı 3 galibiyet ile 9 puanla ligde 2. sırada yer alıyor.

Karşılaşmayı yaklaşık 500 Nazilli Belediyespor taraftarı izledi. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Kulüp yöneticileri birlikte karşılaşmayı izledi. Karşılaşmada siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor’da takımının 8 gol atmasına rağmen sevinemeyen isim Ceren Şahin oldu. 5 net gol pozisyonu ağlarla buluşturamayan şanssız Ceren, karşılaşmanın sona ermesi ile birlikte göz yaşlarına boğuldu. Takımının 8-0 gibi net bir skorla galip gelmesine rağmen hırslı oyunu ile birçok net pozisyona girmeyi başaran fakat gol atamayan Ceren’i ise kaleci antrenörü Murat Türkar ve takım arkadaşları sakinleştirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR; Dk.1; Maça etkili başlayan Nazilli Belediyespor, karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Ceren Şahin ile gole çok yaklaştı .

Kaynak: İHA