Mumcu: Seyir zevki açısından yüksek bir maç oldu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, sahalarında Ofspor'u 4-3 yendikleri maçla ilgili olarak, ''Hakikaten seyir zevki açısından bana göre yüksek bir maç oldu'' dedi.

Mumcu, Yeni Malatyaspor Ofspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan 3 puan almaları dolayısıyla sevinçli olduklarını söyledi.

Oyunun genelinde daha iyi görüntü çizdiklerini ifade eden Mumcu, ''Duran toptan 2 şansız gol yedik. Akabinde çabuk toparlandık. Çabuk goller bulduk. Hakikaten seyir zevki açısından bana göre yüksek bir maç oldu. Ofspor da iyi oynadı. Onları da tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise maçtan önemli olanın kendisi için takımın kazanma isteği ve oynadığı futbol olduğunu belirterek, Yeni Malatyaspor'un oynadığı futbolun taktire şayan olduğunu kaydetti.

''Futbolcuları alınlarından öpüyorum, yüreklerine, ayaklarına sağlık'' diyen Altıparmak, 10 gol pozisyonu da kaçırdıklarını ancak takımın inancı, isteği, sahada gösterdiği arzunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Altıparmak, şöyle konuştu:

''Daha yolun başındayız. 4 gol attık ama 3 gol yememiz şampiyonluğa oynayan bir takım için olmaması gereken bir durumdu. Biz bunların da üzerinde duracağız. Ama şu bir gerçek ki Yeni Malatyaspor, Ofspor maçında oynadığı futbolla gelecek adına müthiş sinyaller verdi. İnşallah bunu artıracağız.''

Altıparmak, takımı destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Ofspor Teknik Direktörü İsmail Batur da deplasmana gelirken Yeni Malatyaspor'un gücünü bilerek geldiklerini anlattı.

Batur, şunları söyledi:

''Yeni Malatyaspor'u iyi ve arzulu gördük. Yeni bir teknik direktörün gelişi belki de bir motivasyondu onlar için. Ama biz buraya gelirken mutlak puanla dönmek istiyorduk. Olmadı. Kaleci Hasan'ın ve stoper Yasin Can'ın cezalı oluşu bizim için handikaptı. Maçta iki kere öne geçtik. Bunu korumaya çalışırken ev sahibi takımın bulduğu pozisyon ve kalecinin bariz yaptığı hatadan dolayı yediği iki gol takımın ister istemez gardını düşürdü.''

Kaynak: AA