Manisaspor, Çaykur Rizespor Engelini Rahat Geçti

PTT 1. Lig’in 13. haftasında Manisaspor, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, "Son 4 haftada 12 puan alan bir Manisaspor bugün de çok önemli maça çıktı. Amacımız iyi futbolu devam ettirmek. Maçın ilk yarısında ligin en iyi oyununu oynadık. Maçın tamamında hakim olan taraf bizdik. Maç başından Sonuna kadar iyi oynadık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Burada dikkatleri başka bir yere çekmek lazım. Çok iyi oynayan Manisaspor'a karşı mali yönden desteğin de çok fazla olması lazım. Bu seneye mali ve sportif anlamda yapılanmayla girdik. Yönetim büyük işler yapıyor, bizlere hiç bir şeyi hissettirmiyorlar. Ancak onların gücü belli yerlere kadar yetiyor. Tüm Manisalılar'ın takıma destek vermesi lazım. Takım, Manisa'daki her kesimden destek bekliyor" diye konuştu.

Bugün tribünleri sayısal anlamda daha farklı beklediğini kaydeden Erginer, "Gelenlerin çok büyük katkısı oldu. Biz daha fazla seyirci önünde oynamak istiyoruz. Taraftarın stada gelmesi bile desteğin göstergesidir. Gelen taraftarlar da çok büyük destek verdi bize onlara da teşekkür ederiz." dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise Manisaspor'un 3 puanı kendilerinden daha fazla hak ettiklerini belirterek, "Manisaspor'u kutluyorum. Çok fazla pozisyon vermedik ama bizden fazla topa sahip oldular. İyi oynadığımız dakikalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve Manisaspor bundan faydalanmasını bildi" diye konuştu.

Manisaspor'un genç oyuncusu Hikmet Balioğlu da kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve aldıkları galibiyeti taraftarlara hediye ettiklerini söyledi.

Bir diğer Manisasporlu oyuncu Bülent Cevahir ise, "3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Yakaladığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz. Soyunma odasında da çok büyük bir sevinç var gerçekten anlatılmaz yaşanır. İnşallah böyle oynadıkça hem stada gelen taraftar sayımız artacak, hemde ligde iyi bir konuma geleceğiz." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu oyuncu Sezer Özmen ise Manisaspor'u tebrik ederek, "Rakibimiz topa bizden daha çok içli dışlıydı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Fazla efor sarf edince oyundan iyice düştük. Buda skora yansıdı maalesef. Kaybettiğimiz için üzgünüz." diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu bir diğer oyuncu Cumali Bişi de maça çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Bu kadar kötü oynayacağımızı beklemiyorduk. Bu maça 3 puan parolasıyla çıkmıştık. Manisaspor'u tebrik ederim. İnşallah önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA