Hikmet Karaman, Sahanın Zeminine Tepki Gösterdi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kamil Ocak Stadı'nın zeminiyle ilgili yaşanan soruna dikkat çekip, soyunma odasında futbolcuların da bunu dile getirdiğini söyledi.

Karaman, "Ben taktik anlaşması mı yapacağım, oyuncuların sahayla ilgili sıkıntılarını mı çözeceğim? Yazık, günah." dedi.

Karaman, 2-1 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Gaziantepsporlu futbolculara teşekkür etti. Karaman, "Sezona nasıl başladığımızı, bugüne ve şu maça çıkana kadar maç öncesi de dahil ben ve oyuncularım biliyor. Sakın futbolcularıma kimse küfretmesin, eleştirmesin. Beni eleştirin ama oyuncularımı eleştirmeyin. Bu adamlar alkışlanacak adamlar." ifadelerini kullandı. Ligde 3 maç kazananın ilk 6'ya girebileceğine, kaybedenin de Son sıralara gidebileceğine dikkat çeken Karaman, "Çok puan kaybı var. Keşke bu olaylar olmasaydı da şurda çok farklı şeyler konuşsaydım. Kazanmamız gereken maçları kaybettik. Bir Urfa'ya gittik beynimize kurşun sıktık. Şu sahanın hali ne? Taktik anlaşması mı yapacağım oyuncuların sahayla ilgili sıkıntılarını mı çözeceğim. Yazık, günah." diyerek, stadın zeminiyle ilgili tepkisini dile getirdi. Kırmızı siyahlı futbolcu Kecojevic de zor bir dönemden geçtiklerini kaydederek, "Maç bu açıdan çok önemliydi. Maç öncesinde konuştuklarımızı sahaya yansıttık. 90 dakikayı kontrol altına aldık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." şeklinde konuştu.

Serdar Özbayraktar ise 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini ve maçın hakimi olduklarını ifade edip, "2-1 olunca biraz baskı yedik. İyi bir galibiyet aldık. İnşallah bunun devamı gelir ve Galatasaray'ı da yenerek Gaziantep'e döneriz." diye konuştu.