Hasan Ali Kaldırım: Benim ve Takım Adına Herşey İyi Gidiyor

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, Gençlerbirliği'ni ikinci yarıda peş peşe buldukları gollerle mağlup ederek liderin iki puan gerisine geldiklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç futbolcu, Marsilya ile zorlu bir maç oynadıklarını hatırlatarak, "Marsilya maçından sonra bu akşamda oldukça zorlu bir 90 çıktık. Duran toptan bir gol yedik geriye düşmemize rağmen takım oynundan vazgeçmedik ve herkes takım disiplinine uyduk. İkinci yarı peş peşe golleri bulduk ve maçı kazanmasını bildik. 4-1'lik skorla liderin iki puan gerisindeyiz. Herşey bizim adımıza iyi gidiyor." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Kendi performansını nasıl buluyorsunuz?" sorusuna ise Hasan Ali Kaldırım, şu cevabı verdi: "Yorgunluk sadece bende değil herkeste oluyor. Şu ana kadar 29'a yakın maç oynadım. Bu maç trafiğinde kendime iyi bakıyorum. Hatta idmanlarda bile yorgun olduğum zaman hocam beni çıkarıyor dinlendiriyor. Oynanan birkaç maçta yorgunluktan dolayı sıkıntı çektim. Gençlerbirliği maçında hem takım adına hem kendi adıma iyi gitti. "