Gençlerbirliğili Oyuncular: Beraberlikten Sonra Oyunun Kontrolünü Kaybettik

Gençlerbirliği'nin futbolcularından Dejen Lekic ve Jakup Jimmy Durmaz, Fenerbahçe karşısında oyuna iyi başlamalarına rağmen beraberlik golünden sonra oyunun kontrolünü kaybettiklerini söyledi.


Takımlarının deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Lekic, "Zor bir müsabaka oynadık. Maça iyi başladık fakat 40. dakikadan sonra golü yedik ve oyunun kontrolü rakibe geçti. Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Trabzonspor maçından önemli sonucu almak istiyoruz." diye konuştu.

Jimmy Durmaz da "Maça iyi başladık ve 1-0 öne geçtik. Daha fazla skor üretmek için şanslar geldi fakat değerlendiremedik. Durum 1-1'den sonra oyunun kontrolü rakibin eline geçti ve maçı 4-1 kazandılar. Artık önümüzdeki maçı düşünüyoruz." dedi.

Jimmy Durmaz, Gökhan Gönül ile yaşadığı gerginlik içinse "Bir pozisyonda Gökhan Gönül ile bir pozisyon yaşadık. Oyunun içinde buna engel taşımıyorsunuz. Gökhan soyunma odasına geldi özür diledi. Kesinlikle ona kırgın değilim." şeklinde konuştu.