Fenerbahçe, Zirveden Uzaklaşmak İstemiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Marsilya'yı deplasmanda 1-0 yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyen sarı - lacivertliler, bu akşamki engeli de kayıpsız atlatarak yoluna devam etmenin planlarını yapıyor.Bu yıl kendi evinde oldukça başarılı sonuçlara imza atan Fenerbahçe, kendi evinde oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet bir mağlubiyet bir beraberlik aldı.

CEZASI KALKAN KOCAMAN SAHADA

Öte yandan geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ile deplasmanda oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle bir maçlık cezaalan fakat Tahkim Kurulu'nun bu cezayı paraya çevirmesiyle menden kurtulan Aykut Kocaman, takımın başında sahada yer aldı. Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Caner Erkin ise bu maçta takımdaki yerini alamayacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman, perşembe günü oynanan Olympique Marsilya maçının onbirinde sadece bir değişiklik yaptı. O maçta ilk onbirde sahaya çıkan Caner Erkin, cezalı olduğu için bu maçta görev yapamıyor. Caner'in yerine Aykut Kocaman, Stoch'u ilk 11'de sahaya sürme kararı verdi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Bu arada karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar, Oympique Marsilya'yı yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Fenerbahçeli futbolculara, büyük destek verdi. Futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, onlar için tezahüratta bulundu

TAKIM KADROLARI

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Yunus Yıldırım, Ekrem Kan, İsmail Şencan
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Kuyt, Mehmet Topal, Baroni, Meireles, Stoch, Mousa Sow
Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Mehmet Sedef, Curri, Aykut, Tosic, Hurşut, Cem Can, Azofeifa, Özgür, Jimmy Durmaz, Ermin Zec .