Edirnespor Gk Kurtuluş Günü’nde Rakibini Yenemedi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11’inci Grup’ta mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü, sahasında konuk ettiği Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor 1-1 berabere kaldı.

BAL 11’inci Grubun 8’inci hafta müsabakasında Edirnespor GK ile Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor, 25 Kasım Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın, Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90’ıncı yıldönümüne gelmesi nedeniyle Edirneli taraftarlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Edirnespor GK oldu. Maçın henüz 4’üncü dakikasında Mehmet Narin’le gole çok yaklaşan Edirnespor GK, aradığı golü 30’uncu dakikada Mehmet Narin’in ayağından buldu. Edirnespor GK’nın farkı ikiye çıkartma çabaları sonuç vermezken ilk yarı Edirnespor GK’nın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına konuk takım daha organize ataklar ile Edirnespor GK kalesine gelmeye başladı.

Maçın 72’inci dakikasında organize bir atakla Edirnespor GK kalesine gelen rakip takip maçta skora denge getirdi. Her iki takım da kalan dakikalarda galibiyet golü için bastırırken zaman zaman defansta da açık vermeye başladı.

Takımlar birbirlerinin açıklarını değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Edirnespor GK bu sonucun ardından geride kalan 8 haftada ikinci beraberliğini alırken puanını da 20’ye yükseltti. Bu sezon seyircisi önünde ilk kez puan kaybeden Edirnespor GK, sekizinci hafta sonunda da yenilgisiz liderliğini sürdürdü .

Kaynak: İHA