Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: Bu Galibiyette Çok İhtiyacımız Vardı

PTT 1. Lig’de Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 2-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, zor bir mücadeleye çıktıklarını belirtti.

Kazanmak istediklerini ve özellikle de içeride oynadıkları müsabakalarda bariz bir üstünlüklerinin bulunduğunu belirten Eriş, “Bunu yenilemek istiyorduk. Bunu başaran kardeşlerimi tebrik ediyorum.”dedi.

Oyuna iyi başladıklarını; ancak talihsiz bir sakatlık sebebiyle oyuncu değişikliği yaptıklarını hatırlatan Eriş, “Maça giren futbolcumuzun güzel bir asisti ile golü bulduk. Maalesef skoru beli bir süreye yayamıyoruz. Yine kalemize gelen ilk top, golle Sonuçlandı. Adımıza büyük bir talihsizlikti. Ama ikinci devre arkadaşlarımızın mücadelesi takdire değerdi. Belki maçı kazandık ama ciddi fireler verdik. Umarım fireler önümüzdeki haftalarda sıkıntılara yol açmaz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Mücadelelerine şapka çıkartıyorum.” diye konuştu.

Karşılaşmada Mbılla ve Berk gibi oyuncuların sakatlıklarıyla uğraştıklarını; fakat onların takdire değer bir mücadele sergilediklerini anlatan Eriş, özellikle Son haftadan Sonra bu galibiyete çok ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

PTT 1. Lig’inde kazanma arzusunun bu olduğunu kaydeden Eriş, Konyaspor’un ligin çok kaliteli bir ekibine sahip bulunduğunu anlattı. Eriş, şöyle devam etti: “Zor bir maçı lehimize bitirdiğimiz için çok mutluyum. Talha, Mbılla ve Berk'in sakatlığı sıkıntılı gözüküyor Ama umarım pazartesi gününe kadar kadar süremiz var. İzzet'in de hafif sakatlığı söz konusu. Umarım İzzetin’in sakatlığından pazartesi gününe eser kalmaz, Kayseri Erciyes maçına istediğimiz kadro ile çıkarız. Kupa maçında çıkar aslanlar gibi oynarız. Kadroda yer alan diğer arkadaşlara da şans veririz. Onlarda Adanaspor’a layık olduklarını gösterirler. Aksi takdirde zaten benimle aynı takımda olamazlardı. Hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmadım.”ADANA’NIN ZOR DEPLASMAN OLDUĞUNU BİLİYORDUMTorku Konyaspor Teknik Direktörü Muharrem Aydın da Adana’nın zor bir deplasman olduğunu bildiklerini kaydetti.

Geçen haftaki Kayseri Erciyes mağlubiyeti Sonrası puan ya da puanlar almak için geldiklerini dile getiren Aydın, “Ama istediğimiz Sonucu alamadık. Adanaspor gibi bizde iyi bir ekibiz. Her iki takım açısından güzel bir futbol oldu. Futbol şansı yanımızda değildi. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı. Kalan haftalarda istediğimiz neticeleri alıp, arzuladığımız konuma geleceğimizi düşünüyorum.” değerlendirmesini yaptı.