Ertuğrul Sağlam: Maalesef İstediğimizi Alamadık

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Antalyaspor ile 1-1 berabere sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, istediklerini alamadıklarını söyledi.

Bugünün Öğretmenler Günü olduğunu hatırlatarak, öğretmenleri tebrik eden Sağlam, maçla ilgili şunları dile getirdi: "Kazanmak istiyorduk. Oyunun geneline baktığımız zaman kazanmayı hak edecek mücadeleyi ve oyun zenginliğini oluşturduk. İkinci yarının ufak bir bölümünde rakibe oyun hakimiyetini verdik ve Gol yedik. Ondan sonra hakim olduk, pozisyonda bulduk. Ama bugün öne çıkan kaleci Hakan oldu, onu da tebrik etmek lazım. İyi oynayıp pozisyon da ürettiğimiz bir maçtan maalesef istediğimizi alamadık. Ama oyuncularımızın maçı istemeleri, mücadeleleri çok önemliydi."

"TARAFTARI ÖZLEMİŞİZ"

Taraftarların maça gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti belirten Sağlam, şöyle devam etti: "Taraftarımız da bugün uzun bir aradan sonra stadı doldurdular. Onlar da oyuncuların oyunundan memnun kalmışlar ki maçtan sonra takımı alkışladılar. Bu durumu özlemişiz. Bundan sonra da taraftar sayısının artmasını bekliyoruz. Tabi bu bizimde elimizde. Önümüzdeki maçı düşüneceğiz artık. Hatalarımız da vardı, bunları da azaltmaya çalışacağız. Hedefimize ulaşma yolunda elimizden geleni yapacağız. Antalyaspor'u da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum."

BATALLA: 2 PUAN KAYBETTİK

Başarılı oyuncu Batalla ise maça iyi başladıklarını belirterek, "Golü erken bulduk. İkinci yarıda maç gidip geldi. Her iki takım da kazanabilirdi ama biz burada 2 puan kaybettik. Üzgünüz." dedi.

Belluschi de ikinci yarıda hata yaparak golü yedikten sonra baskı yaptıklarını ancak ikinci golü bulamadıklarını belirterek, maçın iki taraf için de iyi geçtiğini kaydetti.