Holosko: Maçın Hakkkı Bizimdi

Beşiktaşlı Filip Holosko, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında oyunu kontrol eden ve golleri bulan tarafın kendileri olduğunu ve maçı kazandıklarını söyledi.


Siyah-beyazlı takımın kendi sahasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u 3-1 mağlup ederek liderliğe yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Holosko, "Maça hem hızlı başladık hem de iyi başladık. Karşılaşmanın başında üst üste bulduğumuz 2 golle öne geçtik. 2-0 olduktan sonra rehavete kapıldık ve oyunu sakinleştirdik. İlk yarı sonlarına doğru Almeida'nın pasından Hilbert üçüncü golü attı. İlk yarıyı 3-0 önde tamamladık." diye konuştu.

İkinci yarının başlaması ile birlikte oyunun kontrolünü rakiplerine verdiklerini ifade eden Slovak futbolcu, "Verilen bir pozisyonun ardından bir gol yedik. İkinci yarıdaki iyi olmayan oyuna rağmen oyunun kontrol eden, haklı olarak pozisyonlar bulan ve golü atan bizdik. Maçın hakkı bizimdi." dedi.

Holosko, hafta içinde sakatlanan takım arkadaşı İsmail Köybaşı'nı sevdiklerini ve tekrar güçlenerek takıma dönmesini beklediklerini söyledi.

EMRE ÖZKAN: ÖNEMLİ OLAN 3 PUANI ALMAKTI

Basın toplantısına katılan Emre Özkan da "Maça hızlı başladık. İlk yarı rahat geçti. Golleri bulduktan sonra daha iyi oyun sergiledik. İkinci yarı galibiyeti kazanmış gibi oynayarak defansa çekildi ve maçı kazandık. Önemli olan 3 puanı almaktı. Lider olduk. Bunun devamını getirmeye çalışacağız." dedi.