Çağdaş ve Uğur Demirok: Erken Gelen Gol Bizi Demoralize Etti

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor futbolcularından Çağdaş Atan ve Uğur Demirok, Beşiktaş maçının hemen başında yenilen iki golün kendilerini demorilize ettiğini ve mücadeleyi kaybettiklerini söyledi.

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'un deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın Sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu Çağdaş, "Son dört haftada zirveye oynayan takımlarla oynadık. Haftaya yine zirve mücadelesi veren Bursaspor ile maçımız var. Böyle bir fikstür bize denk geldi. Büyük takımlara karşı oynadığımız maçlarda basit goller yedik. Böyle olunca maçı çevirmek için uğraşıp debeleniyoruz. Takım olarak kolay gol yemeye başladık. Bunları bir an önce düzeltip tehlikeli bölgenin dışında olmak istiyoruz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Uğur Demirok da, "Zorlu bir deplasman olacağı belliydi fakat maçın başında yenilen iki gol bizi demoralize etti. İlk yarı girdiğimiz pozisyonlarda golleri atsak farklı olurdu." dedi.

ALMEİDA BANA DİRSEK ATTI

Öte yandan maç içinde Almeida ile yaşanan ve Portekizli oyuncunun ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili Uğur, şunları kaydetti: "Almeida ile girdiğim hava topunda bana dirsek attı. Sonrasında gerginlik yaşandı. O da bana dirsek attı. "