Bakkal: Talihsiz Bir Skor Aldık

Spor Toto Süper Liginde İçel İdmanyurdu'na 2-1 yenilen Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal skoru talihsiz olarak nitelendirdi. Bakkal maç sonu yaptığı açıklamada özellikle 10 kişi kaldıktan sonra yapılan mücadeleden memnun olduğunu ifade etti.

Maçın yaklaşık 35-40 dakikasında 10 kişi oynadıklarını belirten Bakkal, "Özellikle oyun disiplini anlamında iyiydik. Bu sonucu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Tabi bir oyuncu eksik olduğu zaman oyun şablonunuz da değişiyor ama pozisyonları da bulduk, golü de bulduk." diye konuştu.

Penaltıdan talihsiz bir gol yediklerini ifade eden Bakkal maçın hakemine sert eleştirilerde bulundu.
"Çalıştığımız dönemden itibaren hakem dahil hiçbir şeye bahane uydurmadım." diyen Bakkal,
şöyle devam etti: "Ama, penaltı kırmızı kart değilse, öyle diyorlar. İkinci devredeki verdiği kararlar çok uzak yerlerden çalındı. Bugün hoca çok sağlıklı bir maç yönetmedi. Saygı duyduğum bir hoca ama sağlıklı bir maç yönetmedi. Niye böyle konuşuyorum? Çünkü takım çok iyi mücadele etti. Sonuç bu olmamalıydı. Burada İçel'e de başarılar diliyorum. Kazanmaları gereken bir maçtı. Bazı kararlardan sonra takım demoralize oluyor. Belirli kararlardan sonra takım acaba demeye başlıyor. Özetle takımdan memnunum. Ortaya konan mücadeleden memnunum. Oyun anlayışından da memnunum. Talihsiz skor aldık.'' Futbolculardan Hamroun'da iyi bir performans sergilemelerine rağmen hakemin iyi maç yönetemediğini söyledi.

Mabiala ise oynamak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarından dert yanarak şunları söyledi: "Hakemin kararıyla geriye düştük. Ancak yılmayarak mücadeleye devam ettik. 2. golden sonra ise maçı toparlamak için zamanın kalmadı. "