Aykut Kocaman: Kazanarak Ayrılmak, Fenerbahçe Ailesini Çok Mutlu Etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi’nde Olimpik Marsilya karşısında aldıkları galibiyetle bir üst tura çıkmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpik Marsilya'yı 1 - 0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Temel amaçlarının turu garantileyerek dönmek olduğunu hatırlatan teknik direktör Aykut Kocaman, "Bu 1 puanla da olabilirdi, 3 puanla da olabilirdi. 3 puanın getireceği avantajla grup birinciliğini garantileyecektik ve Son maçlar için ekstra bir avantaj sağlayacaktı. Kazanarak ayrılmak hem beni hem futbolcularımı hem de Fenerbahçe ailesini çok mutlu etti" diye konuştu.

Maçın ilk yarısına Son derece iyi başladıklarını dile getiren Kocaman, "Ancak ilerleyen dakikalarda nispeten Marsilya iyi göründü. Sonuçta galibiyetle ayrılmak grup birinciliğini garantileme açısından moral açısından çok önemliydi. Son derece mutluyum" ifadelerini kullandı. Kocaman, UEFA Avrupa Ligi finaliyle ilgili bir soruya da "İyi bir puanlama yakaladık. Galibiyetler iyiydi, bunu biraz daha iyi oyuna götürürsek Avrupa Ligi için çok daha güçlü bir istek durumu olduğunu söyleyebiliriz. Ekstra bir hafta kazandığmıızı söyleyebilirim. Son maçlar hem uluslararası karşılaşma olması açısından hem de ciddi hazırlık olarak görünmesiden dolayı Borusia M'Gladbach maçında daha az süre alan oyuncu arkadaşlarımızı bu maçta görmek amacım" cevabını verdi .