Timsah’ın Digital Platformu Sahnede

Bursaspor’un 'Avrupa'nın önde gelen dijital platformu' olarak tanıttığı yeni dijital platformu düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Yeşil-beyazlı kulübün ‘Türkiye’nin tartışmasız en iyi, Avrupa’nın ise önde gelen dijital platformu’ olarak lanse ettiği yenilenen resmi web sitesi, Crowne Plaza’da düzenlenen lansman ile tanıtılarak yayına girdi. Törene Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, siyasi parti temsilcileri, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Bursasporlu futbolcuların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, yeni internet sitesinin hazırlanmasında kendilerine destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve teknik ekibe teşekkür etti.

“TARAFTARLARI MUTLU EDECEK BİR HEYECAN İÇİNDEYİZ”

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ise, “Bundan yaklaşık 3 yıl önce büyük zafer elde ettik. Bugün o başarının ne denli büyük başarı olduğu daha iyi anlaşılıyor. Önce bütün Türkiye Sonra da bütün dünya Bursaspor’u tanıdı. Sadece sportif başarıyla yetinmemeliydik. Bazı istenmeye gelişmeler kurumsal çalışmalarımızı yavaşlattı. Bugün Son derece çağdaş bir projenin hayata girmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Nilüfer Belediyesi’nin desteği ile taraftarları mutlu edecek bir heyecan içindeyiz. Kulübümüzün dijital kimliği yepyeni hala kavuşuyor. Kısaca taraftarlarımız Bursaspor ile ilgili ne varsa bu platformdan ulaşabilecekler. Yapılacak daha çok iş var ama çabuk olmuyor. Bursaspor’umuzu daha da güçlendirmek adına bütün taraftarlarımızı desteğe davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“TÜM SPOR KULÜPLERİNE ÖRNEK OLACAK”

Dijital platformun 4 aylık bir çalışma Sonucu hazırlandığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “Bursaspor’un yeni vizyonuna hizmet edecek bir altyapıya sahip, Bursa taraftarının ve futbola gönül vermiş herkesin ortak ihtiyacı olan unsurlara cevap verebilecek. Amacı Bursaspor kulübünün görsel öğeleri ile tek bir bütünü yansıtacak şekilde Türkiye’de ve Avrupa’daki tüm spor kulüplerine örnek olacak yeni bir dijital kurumsal kimlik kazandırmak olan proje, ana internet sitesi, mikro internet sitesi, mobil uygulamalar ve sosyal medya adaptasyonları ana başlıklarıyla kullanıma sunuluyor” şeklinde konuştu.

“KULLANICIYI AKTİF OLARAK SİTE İÇERİSİNE ÇEKMEYİ AMAÇLIYOR”

Dijital platform hakkında da bilgi veren Bozbey, “Çalışma, Bursaspor ana internet sitesi, 21 farklı mikro internet sitesi, Apple ve Android platformlar için Mobil Uygulamalar ve Sosyal Medya Uygulamaları olarak 4 ana başlık altında toplandı. Bursaspor ana internet sitesinde, haberler, duyurular, lig fikstürü, ve puan durumu, Bursaspor TV, Bursastore, üyelere özel bölüm, maç zamanı canlı maç anlatımı, Bursaspor tarihi gibi kullanıcının kullanımını kolaylaştırarak, onu aktif olarak site içerisine çekme amacı taşıyan, farklı ve özgün uygulamalar yer alıyor” dedi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Konuşmaların ardından Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor Dijital Platformu’nun oluşturulmasına katkı sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve platformun hazırlanmasında teknik destek sağlayan ekibe plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından ise saatler 22.00’ı gösterdiği sırada yeni dijital platform yayına girdi. Yayına girmesinin ardından yoğun ilgi gören yenilenen resmi web sitesi, yeşil-beyazlı taraftarların da büyük beğenisini kazandı .

Kaynak: İHA