Gökdeniz 1 Gol Attı 1 Asist Yaptı, Kazan İnter'i 3-0'la Geçti

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ilk 2 sırayı paylaşan Rubin Kazan ve Inter'in mücadelesinde ev sahibi Rubin, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve liderliği garantiledi.

Gökdeniz Karadeniz, 1 gol ve 1 asistle galibiyetin mimarı oldu.UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Rubin Kazan ve Inter, Rusya'da karşı karşıya geldi. Gökdeniz Karadenüz'in 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçı 3-0 kazanan Rubin, grubu lider olarak tamamlamayı garantiledi.

AÇILIŞI GÖKDENİZ KARADENİZ YAPTI

Maçın 2. dakikasında gelişen Rubin Kazan atağında Alan Kasaev, sol taraftan ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Inter savunmasının ters vuruşu direkten döndü ancak bu top, Gökdeniz Karadeniz'in önüne düştü. Gökdeniz'in vuruşunda, Rubin Kazan 1-0 öne geçti.Mücadelenin ilk yarısı, Gökdeniz'in golüyle 1-0 sonuçlandı.İkinci yarıya daha iyi başlayan konuk takım Inter, rakibinin üzerine beraberlik için yüklendi. Ancak bu golü son dakikalara kadar bulamayan İtalyan ekibi, 86'da ise ikinci golü kalesinde gördü.Hızlı gelişen Rubin atağında savunmanın arkasına sarkan Salomon Rondon, savunmaya rağmen sol ayağıyla köşeye vurdu ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Venezuela'lı oyuncu, duraklama anlarında yine sahneye çıktı ve Gökdeniz'in asistiyle skoru 3-0 yaptı.Ev sahibi Rubin Kazan, sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı ve 13 puanla H Grubu'nu lider olarak tamamlamayı garantiledi. Inter ise 10 puanda kaldı.

BAKÜ'DEN GALİP ÇIKMADI

Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkan iki takımın mücadelesinde, ilk gol ev sahibinden geldi. Neftçi Bakü'nün Brezilyalı oyuncusu Flavinho, yaklaşık 30 metreden attığı bir şutla kaleciyi avladı ve takımını 10. dakikada 1-0 öne geçirdi.Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve soyunma odasına, ev sahibinin tek farklı üstünlüğü ile gidildi.İkinci yarıda ise Partizan'ın beraberlik arayışları vardı. Karşılaşmanın 67. dakikasında da gol geldi. Aleksandar Mitrovic, ceza sahası içinde topla buluştu. Şık bir hareketle savunmadan kurtulan Mitrovic, yerden düzgün bir vuruşla skora 1-1'lik denge getirdi.Golü atan 18 yaşındaki Mitrovic, maçın 77. dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından iki takım da 2 puana yükseldi.