Samsunspor'da Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Cumartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Samsunspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde yapılan idmana futbolcular önce dar alanda topla düz koşu yaparak başladı.

Ardından yine dar alan ikili olarak kafa topu çalışması gerçekleşti. Futbolcuların teknik heyetin çalışma sistemine çok çabuk şekilde uyum sağladıkları gözlendi. İdman topla taktik çalışmasıyla Son buldu. Musa Sinan ve Nsumbu takımla birlikte çalışırken, Şenol Demirci ve Burak Çalık fizyoterapist Abdurrahman Duran eşliğinde çalışmayı tamamladı. Kırmızı-beyazlı takım perşembe günü saat 10.30'da idman yaptıktan Sonra karayoluyla Ankara'ya hareket edecek. HAKKI TOMAÇ BAŞARI DİLEDİ Samsunspor’un eski başkanlarından Hakkı Tomaç, idman öncesinde Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek yeni görevine başlayan Besim Durmuş ve ekibine başarı dileklerinde bulundu. Tomaç, bu formayı giyenlerin göreve gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Besim hocamızın başarılı olacağından kuşkumuz yok. Hep birlikte destek verelim" dedi.

İSTANBUL'DA TEDAVİ GÖRECEK

Sakatlığı süren Musa Sinan, Ankaragücü maçında riske edilmeyecek. Ankara’ya götürülmeyecek olan Musa Sinan, İstanbul'a giderek kendi doktoruna kontrol olacak ve pazar günü Samsun'a dönerek çalışmalarına devam edecek .

Kaynak: İHA