Sağlam: Karabükspor Maçında İstediğimiz Sonuçla Ayrılabilecek Kapasitemiz Var

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, bu hafta oynayacakları Karabükspor karşısında istedikleri sonuçla ayrılabilecek güçlerinin olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Liginde Cuma günü Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan İçel İdmanyurdu çalışmalarını Macit Özcan Tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretindeki çalışmalarda futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Pas çalışmaları ile devam eden antrenmana sakatlığı süren Mert Nobre katılmazken İbrahim Yattara ise hafif koşu yaptı. Teknik Direktör Sağlam antrenman öncesi yaptığı açıklamada Karabükspor'un son haftalarda çıkış içerisinde olduğunu belirtti.

Özellikle son iki maçta rakiplerinin onların oyun anlayışı ile oynamak zorunda kalmasının en büyük avantajları olduğunu ifade eden Sağlam, "Doğru analiz edip iyi değerlendirdiğimizde sahadan istediğimiz sonuçla ayrılabilecek gücümüzün ve kapasitemizin olduğunu biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz. Umarım her şey planladığımız gibi gider." şeklinde konuştu.

Sağlam şöyle devam etti: "Kalan 5 maç belki kağıt üzerinde kolay gibi gözükebilir, ancak sahaya çıkıp iyi mücadele etmediğinizde, iyi konsantre olmadığınızda her zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz. Belki fikstürün bizim sorumlu olduğumuz dönemde biraz daha normal olması sonra tam biz iyiye doğru giderken zor fikstürün karşımıza gelmesi aldığımız tek galibiyetin arkasında yatan nedenlerden. Ama Her Şeye Rağmen bundan sonra geri kalan 5 müsabakayı en işi şekilde değerlendirip devre arasına düşme hattının üstünde girmek olacak."
Takımdaki sakat oyunculara da değinen Sağlam, Aydın Toscalı problemli olduğunu ifade ederken Mert Nobre'nin hafta başından beri idmana çıkamadığını, Yattara'nın da sakatlığının sürdüğünü kaydetti.