Nilüfer Belediyesporlu Teknik Heyet ve Voleybolcular Panelde Öğrencilerle Buluştu

Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Nilüfer Belediyesporlu voleybolcular, Bursa Ticaret ve Sanayii Odası Otelcilik ve Turizm Meslek ile BTSO Kız Meslek Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen panele, Nilüfer Belediyespor İdari Menajeri Şenol Erkan, antrenör Ali Kamberoğlu ile oyuncular Birgül Güler, Yuliya Bogmatser, Gülbahar Akgül, Zümra Yılmaz, Kübra Akman, Hale Kantarcılar, Gamze Türk ve Kübra Tanrıkulu katıldı.

Nilüfer Belediyespor'un Bursa'da voleybolda yeni bir dönem başlattığını belirten Kanberoğlu, ''Ancak aileler çocuklarının voleybol oynamasında sıkıntı yaratıyor. Bu yanlış bir düşünce. 'Spor yapan okuyamaz' düşüncesi de anlamsız. Tüm oyuncularımız üniversitede okuyor ve başarılılar. Sizleri spor yapmaya davet ediyorum'' diye konuştu.

Takım kaptanı Birgül Güler, voleybolun çok iyi bir branş olduğunu belirterek, ''Özellikle bayan arkadaşlar olmak üzere tüm öğrencilere spor yapmayı, voleybol oynamalarını tavsiye ediyorum. Spor yaparak daha başarılı olursunuz. Ben de üniversitede okuyorum. Spor eğitimimi engellemiyor'' görüşünü iletti.

Panel sonunda takım kaptanı Birgül Güler, okul müdürlerine tüm oyuncuların imzaladığı formaları hediye etti.

Öğrenciler, panele katılan voleybolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA