İlhan Parlak: Mersin İdman Yurdu Maçı Bizim İçin Çok Önemli

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında İçel İdman Yurdu'na konuk olacak Kardemir Karabükspor oyuncularına Polisgücü Bayan Futbol Takımı'ndan baklava ikramı.

İçel İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamlayan Kardemir Karabükspor'da hedef puan veya puanlar almak. Karabük Polisgücü Bayan Futbol Takımı futbolculara baklava ikram etti. Karabüksporlu İlhan Parlak ise hedeflerinin Karabük’e puan veya puanlarla dönmek olduğunu belirterek, "İçel İdman Yurdu deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu bilioruz ve ona göre mücadele edeceğiz." dedi.

Galatasaray galibiyetinin morali ile 23 Kasım Cuma gönü deplasmanda oynayacağı İçel İdman Yurdu maçına hazırlanan Kardemir Karabükspor'un hedefi deplasmandan puan veya puanlarla dönmek. Hazırlıklarına pazartesi günü başlayan lacivert kırmızılı ekip bugün yaptığı idmandan sonra havayolu ile İçel'e hareket etti.Kardemir Karabükspor'un golcü ismi İlhan Parlak, İçel İdman Yurdu maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, iyi bir oyun sergileyip bu zor deplasmandan puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.

İlhan Parlak, "Zor bir deplasman, hocamızın verdiği taktikleri uygulayıp, Karabük’e puan veya puanlarla döneceğiz." dedi.

Öte yandan Karabük Polisgücü Bayan Futbol Takımı hocaları Gökhan Berat ile birlikte idmandan sonra futbolculara baklava ikram ederken kulüp başkanı Nevzat Şahin’e de yaptırdıkları formayı hediye ettiler.Kulüp başkanı Nevzat Şahin ise Karabük Polisgücü Bayan Futbol Takımı'nın jestine karşılık bayan futbolculara kışın üşümemeleri için mont yaptırma talimatını verdi .