Alex Ferguson: Galatasaray Bir Üst Tur İçin Avantajlı

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bir üst tura çıkması için avantajlı gördüğünü söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi Grup maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Bu atmosferde iyi performans ortaya koyan oyuncularımı tebrik ediyorum. Belli kısımlarda daha iyi oynadık. Bazı yerlerde kötü oynadık. İlk yarıdaki oyun ikinci yarıdan daha iyiydi." diye konuştu.

Bir gazetecinin "1993 yılında Manchester United ile Galatasaray arasında oynanan ve 3-3 sona ermişti. O günden sonra değişen bişey var mı ?" sorusuna ise Ferguson, "Olacağı varmış" cevabını verdi. Başarılı teknik adam, Türk Telekom Arena Stadı'nın çok güzel bir stat olduğunu ve atmosferin muhteşem olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin "Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bundan sonra durumunu nasıl görüyorsunuz ?" sorusuna ise başarılı hoca, "Galatasaray büyük şanslı. Bir üst tura çıkması için avantajlı gözüküyor. Bu akşam rekabetçi bir oyun ortaya koydu." diye cevapladı. Ferguson, "Galatasaray'dan takımınıza kimi alırdınız ?" sorusuna ise "Yeterince oyuncum var?" cevabını verdi .