Hamit Altıntop'un Füzesi Direkte Patladı

Şampiyonlar Ligi'nde beşinci maçında Galatasaray, Manchester United'ı ağırladı.

Maçın 76. dakikasında Galatasaraylı Hamit Altıntop'un muhteşem şutu üst direkte taktılı kaldı. Hamit'in uzaktan vurduğu nefis şutu, direkten dönünce Galatasaray mutlak bir gol şansından oldu.

Manchester United karşısında bölüm bölüm iyi oynadıklarını aktaran Hamit Altıntop ise istedikleri sonucu aldıklarını dile getirdi.

Altıntop, ”Bugün istediğimiz sonucu aldık. Bölüm bölüm istediğimiz futbolu oynadık. Taraftarımızın inanılmaz desteği vardı. Böyle bir maçta sonuca gittiğimiz için mutluyuz. Hedefimize henüz ulaşamadık. Zorlu bir deplasmanımız var. İnşallah turu atlarız” ifadelerini kullandı.

Maçın ikinci yarısında direkten dönen bir şutu olduğunun hatırlatılması üzerine Hamit, ”Gol olmasını isterdim ama maalesef olmadı. 1-0 kazandık. Onun için hiçbir şeyden şikayetçi değilim” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde genel olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarının altını çizen Hamit Altıntop, ”Hak ettiğimiz bir pozisyondayız. Ama turu atlamazsak bunun değeri kalmaz” şeklinde konuştu.

Deplasmanda oynayacakları Braga maçına da değinen Hamit, sözlerini şöyle tamamladı: ”Braga’nın iddiası kalmadığı için rahat bir şekilde maça çıkacak. Kendi taraftarları karşısındaki son maçlarında olumlu sonuç almaya çalışacaklardır. İnşallah turu atlamak için gerekli oyunu oynar ve skoru alırız.”


BEYAZ GAZETE