Galatasaray, Manchester United Karşısında Galibiyet Arıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Türk Telekom Arena'da İngiliz devi Manchester United karşısında galibiyet arıyor.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa Kupaları'nda şimdiye dek İngiliz ekibi Manchester United ile 5 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 5 maçta 3 beraberlik alan Galatasaray, 2 maçı da kaybetti. Grup maçlarında Manchester oynadığı dört maçı da kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Cluj ile üst üste oynadığı iki maçtan 4 puan alan ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada Galatasaray, 4 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, Manchester United ile bu turnuvadaki final maçlarından birisine çıkacak.

MANU YEDEK KADRO İLE SAHAYA ÇIKTI
Kadrosundan dünyanın en iyi oyuncularını barından Manchester United, Galatasaray maçına birçok yıldızını getirmedi. Teknik direktör Alex Ferguson, Van Persie, Valencia, Rooney, Ferdinand, Nani, Kagawa, Giggs, Scholes, Evra ve David de Gea gibi oyuncuları Galatasaray maçının kadrosuna almadı. Öte yandan Türk Telekom Arena Stadı'nın tribünlerini tamamen dolarken İngiltere'den gelen yaklaşık 150 taraftan Manchester United'i destekledi.

TAKIM KADROLARI Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Carlos Velasco Caballo, Roberto Alonso, Juan Carlos Yuste Jimenez (İspanya Futbol Federasyonu)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Burak, Elmander.
Manchester United: Lindegaard, Rafael, Phil Jones, Büttner, Anderson, Carrick, Cleverley, D.Fletcher, Powell, Hernandez, Welbeck .