Vip’nin Perileri Nallıhan’a Hazır

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Yalova takımı VİP Atakent Hastanesi Spor Kulübü hazırlıklarını tamamlayarak ligin 3. haftasında evinde karşılaşacağı Nallıhanspor maçının saatini beklemeye başladı.

Ligde oynadığı ilk 2 müsabakayı kaybeden Yalova’nın perileri güçlü rakibini evinde mağlup etmek istiyor. Tecrübeli antrenör Murat Yapıcı yönetiminde Atatürk Spor Salonu'nda çalışmalarını tamamlayan VİP Atakent Hastanesi, 3 Kasım Cumartesi günü yapacağı müsabakaya konsantre oluyor. Ligin ilk haftasında Burhaniye Belediyesi'ne deplasmanda 77-67 ardından evinde Dizdarspor'a da 79-47'lik skorlarla mağlup olan VİP Atakent’te hedef bu kez seyircisinin önünde galibiyet sevinci yaşamak.

Yalova VİP Atakent Hastanesi Spor Kulübü ile kadrosunda WNBA'dan transfer Amerikalı basketbolcu Sharon Victoria Houston'u da bulunduran Nallıhan arasındaki müsabaka 3 Kasım Cumartesi günü Yalova Atatürk Spor Salonunda saat 15:00’da başlayacak

Nallıhan’ın çok güçlü bir ekip olduğunu, ancak bu maçı kazanmak istediklerini belirten Yalova VİP Atakent Hastanesi Spor Kulübü Antrenörü Murat Yapıcı, "Ligin ilk iki haftasında oynadığımız maçları kaybettik. Toparlanma vakti geldi. 3 Kasım Cumartesi günü grubun en güçlü ekiplerinden Nallıhan’ı ağırlayacağız. Bu maçı seyircimizin de desteği ile kazanmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA