Sanica Boru Elazığspor Gençlerbirliği Maçına Hazırlanıyor

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Yılmaz Vural, takımın iyi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Elazığspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini söyleyerek, "Her teknik adam bunu düşünür. Bu takım gerçekten iyi bir takım olma yolunda. Bu takım her türlü engelli aşacak durumda, hem yönetim bazında hem de futbolcu bazında diyorum bunu. Çok şükür takımını çok seven bir taraftarımız var. İyi sonuç aldıkça tribünde bir tek boş yer kalmayacak. Takım beraber kaldığında alkışlıyorlar. Ama başarısızlığa pek hoşgörü ile bakmıyorlar. Biz berabere kaldığımız maçta bu takımı taraftar alkışlıyorsa, bu takımı çok yakından gözlüyorlar anlamına gelir. Takım olarak hazırız. Sedat ile Mücahit yok, Faiubet uçağı kaçırdı, Orhan Ak sakat" dedi

Sanica Boru Elazığsporlu oyuncu Murat Kayalı ise, geçtiğimiz hafta oynadıkları Eskişehir maçında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak başaramadıklarını belirterek, "Her geçen gün gücümüz, oyun tempomuz yükseliyor. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Bizim sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah Gençlerbirliği maçını kazanıp taraftarlarımıza armağan ederiz. Ondan sonra güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA