Medical Park Antalyaspor'da Trabzon Mesaisi Başladı

Medicalpark Antalyaspor Spor Toto Süper Lig'in 10. Haftasında sahasında ağırlayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan, Petr Janda katılmadı. Sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve Petr Janda'nın Trabzonspor karşısında da forma giyemeyeceği belirtildi. Kupa maçında forma giyen futbolcular günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı.

Diğer futbolcular ise Trabzonspor maçının hazırlıklarını düz koşu, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı futbolculardan Zeki Yıldırım ve Lamine Diarra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Zeki Yıldırım, takımın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyerek, "Biz kendi gücümüzü biliyoruz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'u iyi analiz ettik, iyi hazırlandık. İyi oynayıp, sahada iyi ir maç çıkarmak istiyoruz" dedi.

Antalyaspor'da forma giymenin gurur verici olduğunun altını çizen Zeki Yıldırım, "Alt yapıdan A takıma yükseldim. Elimden geleni yapıyorum. Hem takımım, hem de kendim için önümüzdeki senelerde bu formayı daimi olarak giymek isti yorum. Öncelikle alt yapıdan çıktığım takımın kaptanlığını yapmak istiyorum" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlıların golcü oyuncusu Lamine Diarra ise, kendileri için önemli olanın Fenerbahçe maçında 3 puanı almak olduğunu ifade etti.

Takım olarak Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun sergilediklerini kaydeden Diarra, "3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Herkes için sürpriz olan bir netice, bizim için olağandı. Bunu bekliyorduk. 3 puanı aldık neticesinde. 3 puanı almadan daha önemlisi sergilediğimiz oyunun ileriki haftalara ışık tutmasıydı" şeklinde konuştu.

Türk ligine yavaş yavaş alışmaya başladığını ifade eden Diarra, “Sırp Lig'inden geliyorum. Oranın oyun tarzına alışmıştım. Buraya çok zor bir lige geldim. Bunun bilincindeydim. Belirli süre adaptasyon problemi yaşadım. Hocam 6 hafta boyunca benim güvenimi tekrar geri kazanmam için elinden geleni yaptı. Siz bir forvet oyuncusuysanız takım çok önemli olan sizin performansınızdır. Tek başınıza bir şey başarmanız çok zor. Takım arkadaşlarımın bana ileride desteği çok önemli. Attığım golden ziyade takımın kaç galibiyeti olacak bunu düşünüyorum. Ondan sonra gol krallığını düşünebilirim" ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA