Fatih Terim: Daha Son Sözü Söylemedik

Spor Toto Süper Lig’in 10. hafta açılış maçında, Galatasaray’ın 3-1’lik üstünlüğü ile sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin ardından teknik direktör Fatih Terim, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu ve buradan 3 gol ile 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Terim ayrıca, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Cluj maçı öncesi, umutlarının devam ettiğini ve daha Son sözü söylemediklerini belirtti.

Fatih Terim, “Burada Belediye ile oynamak kolay değil. Meslektaşımızda iyi bir takım yapmış. Şöyle bir baktığımızda, devre arasına kadar hiçbir çarşambamız boş kalmayacak. Bu zamana kadar elimizdeki tüm oyuncuları ekonomik kullanmalıyız. Bu sahada Belediyeyi çok rahat geçip 3 puan almak Cluj maçı öncesi önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oyunumuzun karşılığını alamadık. Bunu Manchester maçında gördük. Bazen istedikleriniz olmayabilir. Fakat biz Şampiyonlar Ligi’nde Son sözü daha söylemedik. Benim takımım kazanabilecek güçte ve insallah kazanırız." dedi.