Aziziye Kaymakamlığında Spor Masaya Yatırıldı

Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, kış ve buz sporlarına el attı.

Erzurum Valiliği öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açtığı Kış ve Buz Sporları Eğitim Projesine destek veren Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, ilçe olarak buz sporlarında Erzurum ve Türkiye’yi temsil edecek olan yeni yıldızları yetiştirmek için çalışacaklarını söyledi.

Ünsal, Aziziye ilçesindeki öğrencilerin bir çok spor branşına yatkın olduğunu belirterek, buz sporlarının yanı sıra salon sporlarında da tüm güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, bir süre önce hizmete giren Spor Salonu’nda çalışmaların da aralıksız devam ettiğini ve bir çok branşında spor çalışmasının yanı sıra Obizite ile Mücadele Projesi ve Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında da halkın spor yaptığını söyledi.

Makamında yetkililer ile spor zirvesi yapan Kaymakam Turgay Ünsal, buz hokeyi ve buz pateni dallarında sporcular yetiştireceklerini ve kulüpleşmeye gideceklerini ifade etti.

Kaymakam Turgay Ünsal, Bayan Buz Hokeyi Antrenörü Yeliz Yüksel’in de tecrübelerinden faydalanacaklarını vurguladı. Kaymakam Turgay Ünsal’ın yaptığı spor toplantısına Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslar, Halk Eğitim Müdürü Mahmut Turanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Aziziye Spor Salonu Tesis Amiri Dursun Pütür, GHSİM Spor Koordinatörlüğü’nden Yaser Taşkesenlioğlu ile Kış Sporları Eğitim Projesi görevlilerinden Yusuf Tosunoğlu’da katıldı.

Kaynak: İHA