Ümit Özat, Ameliyatlı yerini gösterip canlı yayında saydırdı

Ümit Özat, kendisine “Şerefsiz” diyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi Ufuk Özerten’a çok ağır yanıt verdi.

Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener 'e verdiği röportajda, eski futbolcu ve yorumcu Ümit Özat 'a ağır ifadeler kullanan TFF yöneticisi Ufuk Özerten 'e cevap canlı yayında geldi. Özat canlı yayında kalp ameliyatı geçirdiği yeri Ufuk Özerten'in kendisine söylediği laflara karşılık kameralara göstererek “Kim Türk futboluna katkıda bulunmadan, nemalanmak için asalakça oturuyorsa en büyük şerefsiz odur” dedi.

SEN SUCUK SATARKEN…
Canlı yayında gömleğini çıkararak kalp ameliyatı olan yeri gösteren Özat “Bana bak Ufuk abi, buraya bak! Ben senin gibi sucuk satmadım. Sahada top oynarken, sahanın ortasında kaldım. Senin gibi sucuk satarken, futboldan rant elde etmedim. Buraya bak! Sende biraz onur, haysiyet varsa laf ettiğin adam bir bakarsın.” dedi.

Özat sözlerini şöyle sürdürdüm:

BM 'YE BARIŞ ELÇİSİ GÖNDERMEDİK SENİ

Gözünün içine baka baka konuşuyorum Ufuk Özerten. Ben federasyonun bekçisi değilim. Senin 50 milyar ilgilendirmez beni. Bugün Cumhurbaşkanı 35 milyar, Başbakan 18 milyar, milletvekili, 12 milyar alıyor… Sen Türk futboluna bir şey vermeden 50 milyar maaş alıyorsun. Seni BM 'ye barış elçisi diye göndermedik. Seni altında Mercedes, federasyonun parasıyla evinde otur, gelip orada öğlenleri armut, elma yiyip, suyunu çayını iç gitmek futbola hizmet etmek değildir.

KÜÇÜK AZİZ YILDIRIM OLMA

Futbola ne hizmet verdin? Sen İlhan Cavcav 'ın futbola hediyesisin. Cavcav ölünce Gençlerbirliği 'ne başkan adayı olursun. Sen sucuk satarak, futboldan para kazandın. Küçük Aziz Yıldırım olmayın. Beni konuşturmayın! Aynı şekilde sana karşılık vermem.

ADAMIN AĞZINI YIRTARLAR
Yorumcu Ahmet Çakar ise Özerten 'in açıklamalarına tepki göstererek “50 lira alan bir adam bir eski Fenerbahçe kaptanına, lisanslı bir yorumcuya şerefsiz diyemezler. Adamın ağzını yırtarlar. Adamın ağzını Allah yırtar. Sizi oraya ben getirdim. Sayın Demirçren senin ekibinde Külhanbeyi varsa, Türkiye 'de birçok Külhanbeyi var. Dayı varsa, ben o kadar çok dayı tanıyorum ki ben neler yapıldığını iyi biliyorum.”

MÜCADELE BAŞLADI
Dayı devri, kabadayı devri bitti. Sen bizim kardeşimize “şerefsiz” de ondan sonra otur. Oturabilirsin ama mücadele bugünden itibaren başladı. Ufuk Özerten 'in orada oturduğu her dakika bilin ki sizin aleyhinize olan kişiler artacaktır. Biz bırakın Ümit ÖZAT 'a, Beyaz Tv 'nin çay getiren kadınına bile şerefsiz dedirtmeyiz. Adamın ağzını yırtarlar.” ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE