Nasır Belci: Taraftar Desteği Ekstra Motivasyon Sağlıyor

Bölgesel Amatör Ligi 7’nci hafta mücadelesinde İzmit Çenesuyu Plaj Yolu Spor’u 4-0 mağlup ederek puanını 19’a çıkaran Edirnespor Gençlik Kulübü’nde Teknik Direktörü Nasır Belci, taraftar desteğinin kendilerine ekstra motivasyon sağladığını belirtti.

18 Kasım Pazar günü sahasında konuk ettiği İzmit Çenesuyu Plaj Yolu Spor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdüren ve en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Edirnespor Gençlik Kulübü’nde yüzler gülüyor. Kulübün Teknik Direktörü Nasır Belci ile Genel Kaptanı İnanç Haseki, farklı galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

BELCİ: TARAFTAR DESTEĞİ BİZİ EKSTRA MOTİVE EDİYOR Teknik Direktör Nasır Belci, ligin Son sırasında bulunan rakiplerini 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Rakibin can derdinde olduğuna dikkat çeken Belci, “İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci yarı baskımızı arttırıp ilk golü bulduk ve bu golden Sonra da rakibimiz çözüldü. Namağlup olarak yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum. Ayrıca taraftarların da yoğun ilgisi ve desteği bizi ekstra motive ediyor” dedi.

İncirli maçı Sonrası tedbirli olarak disipline sevk edilen Genel Kaptan İnanç Haseki ise bir hafta aranın ardından tekrar sahalara dönmenin sevincini yaşıyor. 4-0 kazanılan müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Haseki, “Rakibimiz belki Son sırada olabilir ancak 6 haftada 8 gol yemişler. Bu da defans hatlarının sağlam olduğunu gösterir. Biz de defans hattı sağlam olan bir takıma 1 maçta 4 gol atmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Taraftar desteğinin her geçen hafta arttığına da dikkat çeken Haseki, takımın taraftarla birlikte daha güçlü olduğuna dikkat çekerek tesislerle ilgili olarak da çevre düzenlemelerinin en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Edirnespor Gençlik Kulübü, ligin 8’inci haftasında Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşılaşacak .

Kaynak: İHA