M.United’ın yıldız futbolcuları İstanbul'a gelmiyor

Manchester United Teknik Direktörü Ferguson, yarın akşam oynanacak Galatasaray maçı kadrosuna Rooney, Nani, Evans, Kagawa, Ferdinand, Scholes, Van Persie, De Gea ve Giggs'i almadı.

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray beşinci maçında deplasmanda mağlup olduğu İngiliz devi Manchester United'ı ağırlayacak.

Old Trafford'da oynadığı iyi futbola rağmen Manchester United'dan puan alamayan Galatasaray, yarın saat 21:45'te Türk Telekom Arena'da bu kez İngilizleri devirerek H Grubu'nda daha da iddialı konuma gelmek istiyor.

YILDIZLAR GELMİYOR

Karşılaşma öncesi Manchester United cephesinden sarı kırmızılı takıma iyi haber geldi.

Manchester United 'da yıldız futbolcular Rooney, Nani, Evans, Kagawa, Ferdinand, Scholes, Van Persie, De Gea ve Giggs, Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

YEDEK DE OLSA 'ŞEYTAN'

İstanbul'a genç ağırlıklı ve tecrübesiz bir ekiple gelen Manchester United'da ilginç bir detay dikkat çekiyor. Bir çoğu reserve takımda forma giyen gençler kadroda bulunsa da, Kırmızı Şeytanlar'ın İstanbul'a gelen kadrosunun piyasa değeri bir hayli yüksek.

Dünyaca ünlü internet sitesi transfermarkt.de'nin verilerine göre Manchester United'ın İstanbul'a geldiği kadronun piyasa değeri tam 145 milyon euro... Galatasaray'ın 28 kişilik A Takım kadrosunun piyasa değeri ise 138.5 milyon euro...

Galatasaray'ın en pahalı oyuncusu olarak gösterilen Felipe Melo'nun piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilirken; MANU'nun İstanbul'a getirdiği isimler içerisinde piyasa değeri Felipe Melo'dan daha yüksek olan tam 5 oyuncu var. Kırmızı Şeytanlar'ın İstanbul'a gelen en pahalı oyuncusu ise 27 milyon euro bonservis bedeline sahip olan Ashley Young.

M.United’ın yıldız futbolcuları İstanbul'a gelmiyor

NORWICH 11'İNDEN 4 İSİM

Manchester United'ın İskoç menajeri Alex Ferguson, hafta sonu 1-0 kaybedilen Norwich maçının ilk 11'inden yalnızca 4 oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Norwich karşısında ilk 11'de başlayan Rafael, Ashley Young, Michael Carrick ve Javier Hernandez Galatasaray maçı kadrosuna alınırken; Kanaryalar karşısında oyuna sonradan dahil olan Anderson ve Danny Welbeck de takımla birlikte İstanbul'a geliyor.

Sir Alex Ferguson'ın Galatasaray karşısına şöyle bir 11'le çıkması bekleniyor: Lindegaard, Rafael, Wootton, Jones, Buttner, Cole, Cleverley(Carrick), Anderson, Young, Wellbeck, Hernandez

İŞTE İSTANBUL'A GELEN KADRO

KALECİLER: Sam Johnstone, Anders Lindegaard
DEFANS: Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton
ORTA SAHA: Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe
FORVET: Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.

F.BAHÇE KARŞISINA DA GENÇLERLE ÇIKMIŞTI

Manchester United, 10 Mart 2008 yılında da yine Şampiyonlar Ligi maçında F.Bahçe karşısına yedek ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkmış, sarı lacivertliler Tuncay Şanlı'nın üç golüyle maçı 3-0 kazanmıştı.