Karabükspor’da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Kardemir D.Ç. Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynayacağı İçel İdmanyurdu maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Mesut Bakkal, yönetiminde Çamlık Sahası’nda bugün akşam başlayan idmanda sakatlığı süren Shelton takımda yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Jahic takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İki haftada 6 puan toplayan kırmızı-mavili takımın oldukça neşeli oldukları gözlendi. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, Galatasaray karşısında hak ederek 3 puan aldıklarını, İçel maçını kazandıkları takdirde farklı hedef koyacaklarını söyledi.

İstanbul’da Galatasaray’ı yenmeleri ve Galatasaray camiası tarafından da takdir edilmelerinin kendileri açısından sevindirici olduğunu da anlatan Bakkal, “Bu galibiyet bize moral oldu. Her şey daha bitmedi. Bizim için çok önemli bir maça gideceğiz. Buradan alacağımız 3 puan bizim ilerideki hedeflerimizi belirleyecek. Onun için keyifli ve iyi hazırlanıyoruz. Herkes tarafında bir Karabük gerçeği ortaya konuldu. Onun için galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

"ARTIK HEDEF KOYMA ZAMANI"
Ligde kolay maçın olmadığını söyleyen Bakkal, “Samsunspor’u çalıştırırken içeride Fenerbahçe’yi yendik ama Karabük’e mağlup olmuştuk. Ben bu maçı yüzde yüz yenerim diye bir şey yok. Siz önce ne yapacağınızı bileceksiniz. Mücadele etmeden de maç kazanılmıyor. Biz en azından bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Ligde dördüncü sıradaki takımla aramızda 5 puan var. Eğer İçel maçını kazanırsak hedefleri farklı koyacağız. Artık hedef koyma zamanı. İnşallah bizde kazanamaya gideceğiz ama sonuçta futbol bu. Ne olacağını şimdiden kestirmek doğru değil. İki haftada kazandığımız altı puanın üzerine koymamız lazım” diye konuştu.

Bakkal, İçel İdman Yurdu karşısında yan toplara dikkat etmeleri gerektiğini de anlatarak özel önlem almayacaklarını da sözlerine ekledi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren idmanda futbolcular şut ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı .

Kaynak: İHA