Hamit Altıntop: Manchester United Karşısında Bizim Ne Yapacağımız Önemli

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hamit Altıntop, Manchester United karşısında asıl önemli olanın kendilerinin ne yapacağı olduğunu söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United takımı ile oynanacak karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli futbolcu, gruplarda dört maç oynandığını hatırlatarak, "Bu maçlarda istediğimizi oyunu bölüm bölüm oynadık bölüm bölüm oynayamadık. Ancak istenilen sonucu alamadık. Ama yine de biz bu oyunun içindeyiz. Son maçtaki gibi üç puan almak istiyoruz. Lig maçımız kötü bitse de Şampiyonlar Ligi farklı bunun ciddiyetini ve önemimini biliyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Rakibiniz 7-8 tane önemli oyuncusunu getirmeyecek. Bu bir avantaj mı ? " sorusuna ise yıldız oyuncu, "Oynamayan oyuncular için atmosfer inanılmaz olacaktrı. Bizim için avantaj fakat bu durum takımı da havaya sokabilir. Asıl önemli olan bizim ne oynayacağımızdır. Biz kendimize bakarız. Eğer güzel oyunumuzu sahaya yansıtırsak güzel bir gece olacaktır." diye cevapladı.Kendini iyi hissettiğini ve Fatih Terim'in görev vermesi halinde yarın oynayabileğini kaydeden HAmit Altıntop, futbol kamuoyunda tartışılmasıyla ilgili olarak şöyle konuştu:"Geçen yıl Galatasaray takımı çok iyi oynadı. Hakedilen bir şampiyonluk aldı. Böyle şampiyonluktan sonra başlayan sezon her zaman zordur. Takımda herşey dört dörtlük olmasa da iyi yolda olduğumuza inanıyoruz. İstediğimiz sonuçları alırsak daha olumlu bir durum gösterecektir." Başka bir gazetecinin "Grupta alınan sonuçların ardından grup entresan hale geldi. Yarınki maçta parolanız arasında yenilmemekte var mı ?" şeklindeki bir soruya ise yıldız futbolcu, "Futbolda her zaman hedefimiz kazanmaktır. Ben fazla hesap kitap yapmayı sevmem yarınki maçı oynayıp ondan sonra fikstürde Ne Var Ne Yok göreceğiz." diye cevapladı.