Bir bize bak bir de G.Saray'a

Pozisyonlara tepki vermediği için eleştirilen Aykut Kocaman, Eskişehir maçının 26. dakikasında çılgına döndü. Aykut Kocaman'ın yaşadığı patlamanın sebebi, yakın dostlarıyla yaptığı sohbetlerde gizli.

Kocaman'ın tepkisi aslında sadece Eskişehir maçına değil, sezon başından bu yana Galatasaray'a ve kendilerine verilen kararlar arasındaki adaletsizliğe...

İŞTE GALATASARAY'IN MAÇLARI!..
Aykut Kocaman'ın Eskişehir'de yaşadıklarını yakın çevresine şu ifadelerle anlattığı öğrenildi: 'Herkes benim neden bu tepkiyi verdiğimi konuşuyor. Ben sezon başından bu yana sadece Fenerbahçe maçlarını izlemiyorum. Sezon başından bu yana şampiyonluktaki en büyük rakibimize verilen kararlar ve bize verilenler ortada. Galatasaray'ın; Kasımpaşa, Beşiktaş, Eskişehir, Belediye ve Mersin maçlarındaki kararlara bakın. Beşiktaş'ta verilen penaltıya, Eskişehir'de Necati'ye verilmeyen penaltıya, İstanbul Belediye maçında verilmeyen kırmızı karta, Mersin deplasmanında Culio'nun düşüşüne devam denmesine bakın..

TALİMAT OLDUĞUNU DÜŞÜNMEM
Bunları izliyorum ve içime atıyorum. Eskişehir maçında herkesin önünde cereyan eden olayda oyuncumuza kırmızı çıkıyor. Caner'e hakemden yakın en az 10 kişi var. Bunların biri 4. hakem. Kimse küfür duymuyor. Aydınus kırmızıyı çıkartıyor. İsyanım bunaydı. Bu kararları kim veriyor? TFF'nin MHK'nin böyle bir talimat vereceğine inanacak, bunu düşünecek kadar aptal değilim. Ama kararları üst üste koyduğunuzda hep bir tarafa yönelen bir durum var. Sorun hakem hatası değil, hataların dengeli dağılmaması. '

RÜŞTÜ'NÜN KARTI İPTAL OLMUŞTU
Trabzonspor ile Beşiktaş'ın 20 Ekim 2007'de Avni Aker'de oynadığı ve Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı karşılaşmada, ceza alanı dışında topa elle müdahale etiği gerekçesi ile Beşiktaş kalecisi Rüştü kırmızı kart görmüştü. PFDK, maç görüntülerini izleyerek Rüştü'nün kırmızı kartını iptal etmiş, söz konusu maçın yardımcı hakemi Baki Tuncay Akın da hatalı olduğunu itiraf ederek özür dilemişti.