Arif Erdem ve Peter Schmeichel Bir Araya Geldi

Galatasaray’ın ana sponsoru ve Manchester United iş ortağı Türk Telekom, iki takım efsane isimlerinden Arif Erdem ve Peter Schmeichel’ı buluşturdu.

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Arif Erdem ve Peter Schmeichel futbolsevelerle bir araya geldi. Galatasaray’ın Kasım 1993’te Old Trafford’da Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmada takımı adına ilk golü Peter Schmeichel’ın koruduğu Manchester United kalesine gönderen Arif Erdem ile anılar tazelendi.

Etkinliğe katılan taraftarlar Peter Schmeichel ve Arif Erdem ile tanışma fırsatı bulurken, Peter Schmeichel imzalı eldiven, imzalı Galatasaray ve Manchester United forması, futbol topları ve Galatasaray - Manchester United maçına bilet kazanma şansı yakaladılar.

Peter Schmeichel ve Arif Erdem’in birbirlerine 1993-1994 sezonunda giydikleri formaları hediye ettikleri organizasyonda 1993 yılında maçı anlatan ve klasikleşen hâle gelen söylemleriyle hafızalardan çıkmayan Ümit Aktan da özel anları bir kez daha anlattı .

Kaynak: İHA