Samet Aybaba: Lider Karşısında Galibiyet Aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Mecidal Park Antalyaspor’un maçtan beraber ayrılması durumunda lider olacağını, kendilerinin lideri yendiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasından deplasmanda Medical Park Antalyaspor’la karşılaşan Beşiktaş, 3 puanla evine dönmenin sevincini yaşıyor. Maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Aybaba, çok iyi oynadıkları maçlardan biri olduğunu söyledi.

Karşılaşmada çok pozisyon bulduklarını belirten Aybaba, maçın berabere bitmesi durumunda Medical Park Antalyaspor’un lider olacağını, kendilerinin lideri yendiğini kaydetti.

Çok gol atmaları ve öne geçmelerine rağmen iyi savunma yapamadıklarını belirten Aybaba, “Maçın Son 5 dakikasında rakibin 2 net gol pozisyonu var. Onlardan biri gol olsaydı burada farklı şeyleri konuşacaktık. Oyucularımı kutluyorum. İnanılmaz istekliler herkes 2 kişilik oynamaya çalışıyor.” dedi.

Yedikleri basit gollerden dolayı ciddi bir çalışma yapmaları gerektiğini anlatan Aybaba, “Artık biz daha çok gol atan takım görüntüsünü devam ettirip, basit gol yiyen takım görüntüsünden çıkmak istiyoruz.” dedi.

Siyah beyazlı ekibin başarılı oyuncularından İbrahim Toraman, kazandıkları için mutlu olduğunu, ancak rahat kazanabilecekleri bir maçı sıkıntıya soktuklarını söyledi.

Basit gol yediklerine değinen Toraman, maçı çok daha rahat kazanabilecek pozisyonda olduklarını kaydetti.

Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan da, zorlu bir deplasmandan 3 puan ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.