Mehmet Özdilek: Ofsayttan Gelen 2. Gol Kırılma Noktası Oldu

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Almeida’nın attığı 2. golün ofsayt olduğunu, bununda maçın kırılma noktası olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'inin 12. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'a 5-3 mağlup olan Medical Park Antalyaspor liderlik fırsatını bir kez daha tepti. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Beşiktaş karşısında oyuncularının müthiş bir mücadele örneği gösterdiklerini belirten Özdilek, sahadan mağlup olarak ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. Özdilek, liderliğe yükselememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

5 basit gol yediklerini belirten Özdilek, Beşiktaş’ın 6-7 pozisyon bulduğunu bunlarında 5'inin gol olduğunu kaydetti.

Takımın 7-8 net pozisyonu olduğunu, bunun da 3'ünü gole çevirdiklerini anlatan Özdilek, “Oyunu hiç bir zaman yakalayamadık. Rakip hep önde gitti. 4-3'den sonra son 12 dakikada maçı kazanacak pozisyonlar ürettik. Coşkulu oynadık ama olmadı. Beşinci golü saymıyorum. Son 10 dakika riski almak zorundaydık. Gol pozisyonu ürettik ama bir türlü golü bulamadık. Oyun, mücadele ve istek anlamında oyuncularımdan memnunum. Yolumuza devam edeceğiz. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Maçın kırılma noktası Almeida'nın attığı gol maçın kırılma anıydı. Bu gol bariz bir ofsayttı. İkinci gol maçın gidişatını değiştirdi. Devreye 1-1 girebilseydik maçın skoru çok daha farklı olabilirdi. Son 10 dakikada girdiğimiz pozisyonları sonuçlandırabilseydik 5-4'ü yakalayabilirdik. Almeida’nın attığı ikinci gol ofsayt. Bu oyunun gidişatını değiştirdi. Devre arasına 2-1 mağlubiyet düşüncesi ile girdik. Çevirmek adına Beşiktaş takımı kolay değil. Kırılma noktası ilk yarıda yediğimiz ikinci gol. İlk yarıya 1-1 gitseydik ikinci yarı farklı olurduk. Ona rağmen son 10 dakikadaki pozisyonları golle sonuçlandırabilseydik 5-4'ü yakalayabilirdik.” ifadelerini kullandı. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Ali Tandoğan, kolay kazanacakları bir maçtan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Sahada gol arayan, 90 dakika boyunca mücadele eden bir Antalyaspor olduğunu belirten Tandoğan, Antalyaspor'un hedeflerine sağlam adımlarla ilerlediğini söyledi.

Uğur İnceman da, takım arkadaşlarını mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, kendilerine 90 dakika destek veren ve karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sevgi gösterisinde bulunan taraftara da teşekkür etti. İnceman, iyi bir maç çıkardıklarını, şanssızlıklar nedeniyle yenildiklerini kaydetti.