Kahramanmaraş Güreş Takımı Kayseri’de Kampa Girdi

12-13 Aralıkta Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılacak olan Kahramanmaraş Belediyespor güreş takımı Kayseri’de kampa girdi.

Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılacak olan Kahramanmaraş Belediyespor güreş takımı 22 sporcusu ile Kayseri’de kampa girdi. Kampta açıklama yapan Kahramanmaraş Belediyespor Antrenörü Ramazan Alabacak, “ 12 - 13 Aralık'ta Türkiye serbest güreş şampiyonası Ankara'da yapılacağından antrenman için Kayseri'ye kampa geldik. Yaklaşık 15 gün burada kalacağız. Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Bize bu konuda yardım eden Talas Belediyesi Başkanımıza ve antrenörlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kulüp antrenörü Harun Doğan ise, “Ankara'da geçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasının hazırlıklarını Kayseri'de yapıyoruz. Kondisyon depolamak için buradayız. Burada iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Biz takım olarak da geçen yıldan itibaren çıkış yapan bir takımız. Kahramanmaraş Belediyesi olarak kurulalı 3 yıl olduk. Çıkışımızı bu yılda sürdürmek ve Türk Milli takımını iyi sporcular yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Belediyespor takımını karşılayan güreş hocası Mustafa Küçük de, “Arkadaşlar sağ olsun Kayseri'yi tercih etmişler. Burayı tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Kahramanmaraş güreşin beşiğidir. Kahramanmaraş güreş açısından Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri. Burada bizlere de katkıları olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Belediyespor’un güreşçisi Ziya Donak ise, “Kayseri'de 15 günlük bir kampa girdik. Bu kampın arkasında Türkiye Şampiyonası var. Katılacağımız Türkiye Şampiyonasında hem bireysel olarak hem de takım haline madalyalar kazanmak istiyoruz. Biz hedefleri olan bir takımız. İnşallah başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA