Ünyespor’un 3 Puan Hesabı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 12. haftada İstanbul deplasmanında Güngörenspor ile karşılaşacak olan Ünyespor’da hedef galibiyet.

Ligde son oynadığı 5 maçta 4 beraberlik bir de galibiyet alan, 12 puanla 13. sırada yer alan Ünyespor, yarın deplasmanda Güngörenspor ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarına Çarşamba günü oynanan Fethiyespor maçının ardından ara vermeden perşembe günü başlayan Ünyespor, bugün sabah yapacağı ter idmanının ardından öğle saatlerinde hava yolu ile maçın oynanacağı İstanbul’a giderek Green Park Otel’de kampa girecek.

Sarı kart cezası nedeniyle Fethiyespor maçında forma giyemeyen Mikail ve Uğurtan’ın da takıma katılması ile tam kadro Güngören maçına hazırlanan Ünyespor, İstanbul deplasmanından üç puanla dönerek sahasında oynadığı ve berabere biten Fethiye maçında kaybedilen iki puanı telefi etmek istiyor.

Pazar günü saat13.30’da başlayacak olan İstanbul Güngörenspor-Ünyespor müsabakası Mimar Yahya Baş Stadı’nda oynanacak ve karşılaşmayı Volkan Alabaş, Tunahan Ertem ve İ.Çağlar Uyarcan hakem üçlüsü yönetecek .

Kaynak: İHA