Göztepe Antrenörü Ümit İnal Açıklaması

PTT 1. Lig'de sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Göztepe'nin antrenörü Ümit İnal, ''Çok gol kaçırdığımız maçta 2 puan kaybettik'' dedi.

İnal maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sahada kazanma adına her şeyi yaptıklarını söyledi.

Çok gol kaçırdıkları maçta 2 puan kaybettiklerini ifade eden İnal, şöyle konuştu:

''Hatalı gol yedik ama maçı kurtarma adına ciddi efor sarf ettik. Yolumuza devam edeceğiz. 2 puan ciddi bir kayıp. Ligin sondan ikincisiyiz. Buralardan bir an önce kurtulmak için ne yapacağımızı tekrar değerlendireceğiz. Camiamız umutsuzluğa düşmesin, her takımın böyle dönemleri oluyor. Çok daha kötü dönemleri geçirdik.''

Oyuncu Ali Kucik de, ellerinden geleni yaptıklarını, ancak şanssız olduklarını belirterek, kötü günlerin geride kalacağını savundu.

-Ankaragücü cephesi-

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise takımın yeni bir sayfa açtığını belirterek, ''Bu yeni sayfada buraya kazanmak için geldik ancak şanssız bir gol yedik'' dedi.

Tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarına işaret eden Kaplan, ''Yüreğini ortaya koyan futbolcularımı tebrik ediyorum. Bir puan da bizim için iyidir. Ankaragücü bundan sonra çıkışa geçecek'' diye konuştu.

Kaplan, maçta bir puan almalarında kalecilerinin önemli bir etkisi olduğunu, 4 oyuncularının ise sakat oynadığını kaydederek, ''Ankaragücü'nde bazı sıkıntılar vardı. Ancak, yönetim bunları giderdi. Şu anda kulüpte bir sıkıntı yok'' ifadesini kullandı.

Ankaragücülü futbolcu Serkan Şirin de, İzmir'e gelirken beraberliği değil galibiyeti düşündüklerini dile getirerek, yine de aldıkları sonucun çok kötü olmadığını belirtti.

Muhabir: Halil Şahin / Senem Yazıcı / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Ogün Duru

Kaynak: AA