Ersun Yanal: İlginç Bir Maç Oldu"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, oynamaya çalışan bir takım olduklarını dile getirerek, "Biz iyi oynamaya çalışan bir takımız. Oyunu her bölümde kontrol altına tutmaya çalışan bir takımız. İkinci yarı da istediğimiz pozisyonları bulduk. Oyunu kazanmak için oynadık; ama rakibimizin eksikliğini avantaja çevirecek hamleyi yapamadık. Bugün galibiyeti kaçırdık." ifadelerini kullandı.2. yarı daha tempolu oynayabileceklerini kaydeden Yanal, "1 puan alıp, 2 puan kaybettik. Daha iyi bir oyunla gelecek haftalarda bu kaybı telafi edeceğiz." diye konuştu.

Hakem Fırat Aydınus'un Caner'i atmasıyla ilgili soruya ise Yanal, "Bu sorular hakeme sorulmalı. Hakemin verdiği karara saygı göstermek lazım. Keşke 11’e 11 oynasaydık. Daha keyifli bir maç olurdu. Biz de korkarak oynadık." cevabını verdi.Eskişehirsporlu futbolcu Tello ise maça çok iyi başardıklarını dile getirerek, "Ritmimiz iyiydi, golü de bulduk. İkinci yarı girdiğimiz net pozisyonları gol yapmamız gerekiyordu. 2 puanı kaybeden takım olduk." şeklinde konuştu.

Burhan da yaptığı değerlendirmede, hafta içinde Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandıklarını anlatarak, "Rakibimizi yenmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Burada maçın berabere kaldığına inanamıyoruz, üzgünüz." diye konuştu.