Dirk Kuyt: Bizi Aşağı Çekmeye Çalışsalar Da Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Eskişehirspor maçının ikinci yarısına savaşçı bir ruhla çıktıklarını belirterek, “Bizi aşağı çekmeye çalışsalar da sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.



Kuyt, Eskişehirspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hayatının en çılgın maçlardan birini yaşadığını dile getiren Kuyt, “Ben futbolda oyunculara, hocalara özellikle hakemlere saygı duyulmasını öğrendim. Herkes hata yapabilir. Futbolda bunu kabul etmek gerekir.” diye konuştu.

Caner’in gördüğü kırmızı kartı kabul etmenin mümkün olmadığını ifade eden Kuyt, "Bir oyuncu söylemediği bir şeyden dolayı atıldı. Ben 6 yıl İngiltere’de futbol oynadım, böyle bir şey görmedim." şeklinde konuştu.

Kuyt, inanılmaz bir güç gösterisi yaptıklarını kaydederek, "İkinci yarı sahaya geç döndüğümüzü görmüşsünüzdür. Soyunma odasında savaşçı bir ruh yaşadık. Bugün takım olduğumuzu gösterdik. Kim bizi aşağıya çekmeye çalışsa da biz sonuna kadar mücadele etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.VOLKAN DEMİREL: HAKSIZLIĞA UĞRADIKFenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel de kazanacakları bir maçta 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Caner'in haksız yere kırmızı kart gördüğünü ifade eden Volkan, "Caner'le konuştum. Küfretmediğini söylüyor. Hakemle de konuştum, Caner'in kendisine 'lan' dediğini söyledi.

Biz futbolda ne küfürler duyduk. Fırat Aydınus, Türkiye'nin en yetenekli hakemlerinden biri, kırmızı kart gereksizdi. Haksızlığa uğradık. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadelemiz çok iyiydi. Umarım bu 1 puan, ilerleyen günlerde çok iyi şekilde döner." diye konuştu.