3 Temmuz'dan itibaren bir cezamız var

Fenerbahçe Kulübü Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ''Bir ceza verildi bize, 3 Temmuz'dan itibaren bir cezamız var. Bu yıl da devam ediyor. Bazıları da bunu görev addediyor. Sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Ayıp oluyor'' dedi.

Kocaman, takımının Eskişehirspor ile yaptığı maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, toplantıya gelmek zorunda olduğu için geldiğini söyledi.

Burada fazla bir şey söylemek istemediğini ifade eden Kocaman, şöyle konuştu:

''Bir ceza verildi bize, 3 Temmuz'dan itibaren bir cezamız var. Bu yıl da devam ediyor. Bazıları da bunu görev addediyor. Sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Ayıp oluyor. Kim verdiyse bu cezayı bitsin artık yeter. 100 yıllık kulübü bir hakem gelip de böyle kolay bir şekilde kendisini tatmin etmek ister gibi algılayamaz. Ayıp, yazıklar olsun.''

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel de çok iyi bir mücadele ettiklerini belirterek, ''Kazanabileceğimiz bir maçta, bir puanla yetindik. Haksızlığa uğradık. Kırmızı kart haksızdı. Caner, çocuğunun üzerine yemin ediyor 'ben bir şey demedim' diyor. Hoca 'lan' dedi diye attım diyor. Bundan kimse atılmaz. Buradan bir puanla ayrılıyoruz. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi oynadık. Galibiyeti elimizden aldılar ve haksızlığa uğradık'' dedi.

Kuyt da bu akşam hayatının en çılgın maçlarından birini yaşadığını anlatarak, ''Futbolda oyunculara, hocalara ve hakeme saygı duyulması gerektiğini öğrendim. Bazen futbolda ben, Volkan ve hakem de hata yapabilir. Bunu kabul etmek gerekir. Bu akşam olan şeyi kabul etmek mümkün değil. Bir oyuncu söylemediği bir şeyden kırmızı kart gördü. İnanılmaz bir güç gösterisi yaptık. Soyunma odasında bir savaşçı ruh yakaladık. Bir takım olduğumuzu gösterdik. Kim bizi aşağıya çekmeye çalışırsa çalışsın sonuna kadar mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Muhabir: Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA