Yıldız Erkekler Milli Takımının Kamp Çalışması Sona Erdi

Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Milli Takımı'nın, 3-7 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın 2. Raunt Eleme Turnuvası çerçevesinde yaptığı birinci kamp tamamlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yaptığı yazılı açıklamada, Yıldız Erkekler Voleybol Milli Takımı'nın, 3-7 Ocak tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın 2. Raunt Eleme Turnuvası çerçevesinde yaptığı birinci kampın, tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Erkek Milli Takım Antrenörü Kazım Hidayetoğlu da, ''Uyum, kaynaşma ve Ankara dışındaki sporcularımızın durumlarını görme imkanı veren bir kamp oldu. Kampın genel anlamda amacına ulaştığını söyleyebilirim. Bilindiği gibi bir de hazırlık maçı oynadık, durumumuzu test ettik'' görüşlerini dile getirdi.

Kampın ikinci bölümünün 26-30 Kasım tarihlerinde yine Ankara'da yapılacağını ifade eden Hidayetoğlu, ikinci kampın, ikili temas halinde yapılacağını belirterek, ''Önümüzde iki kamp daha var. Onlar, daha hedefe yönelik olacak. Ocak ayına, her yönden hazır olarak gelmek istiyoruz'' dedi.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Kaynak: AA