Mesut Bakkal: Galibiyeti Hak Ettik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray’ı 3 – 1 yendikleri maçın ardından, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’ı 3 – 1 yenen Kardemir Karabükspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, düzenlenen basın toplantısına, salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak Galatasaray’a başarılar dileyerek başladı.

Mesut Bakkal, “Galatasaray, Türkiye’nin en iyi futbol oynayan ve bana 4 – 4 – 2 sistemini sevdiren takımı. 5 gün inanılmaz çalıştık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum ve tahmin ettiğimiz şekilde golü yedik. 2. bölgeyi tutan, takım halinde savunma yapan oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyeti hak ettik.” şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan baskı yediklerini; ancak buna rağmen 2 gol bulmayı başardıklarını anlatan Bakkal, “2 haftada alınan 6 puanın bizi, lig sıralamasında iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. İyi çalıştık ve hak ettiğimizi düşünüyoruz.” diye konuştu.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Ahmet İlhan ise hafta boyunca çok iyi çalıştıklarını dile getirerek, “Puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorduk. İki de iki yaptık. Önümüzde İçel İdman Yurdu maçı var. Aynı motivasyonla o maça çıkacağız.” ifadelerini kullandı. İshak Doğan da “Türkiye’nin en iyi ofans oynayan takımlarından birine karşı oynadık. İyi bir şekilde defans yaparak hedefe çabuk gittik, mutluyuz.” dedi.