Hamit Altıntop: Sezon Sonunda Gülen Taraf Biz Olacağız

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, Kardemir Karabükspor karşısında kötü olsalar da kendilerine inandıklarını belirterek, “Sezon sonu gülen taraf biz olacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kardemir Karabükspor’a 3 – 1 yenilen Galatasaray’da futbolcular Hamit Altıntop ve Emre Çolak, basın toplantısına katıldı.

Hamit Altıntop, iyi oynamadıklarını dile getirerek, “İçeride kaybetmemiz daha üzücü. Bizim için önemli olan günlük başarı. Bu başarı bizi, Avrupa kupalarına götürüyor. Üzgünüz. Bugün sahada duruşumuz iyi değildi ve Galatasaray’a yakışmıyordu. Biz kendimize inanıyoruz. Kendimize inanırsak böyle maçları görmeyiz.” ifadelerini kullandı. Bir soru üzerine Hamit, olumsuzluk halinde her şeyin eleştirilebileceğini kaydederek, kendilerine güvendiklerini ve sezon sonu gülen taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.

Emre Çolak ise hücum oyuncuları olarak gol yediklerinde motivasyon kaybettiklerini anlatarak, söyle konuştu: “Üst üste maç kazanan ve bugün de kaybeden takım, bugün sahada olan takımdı. Bizim daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. 2 yiyorsak 3 atmamız gerekiyor.”