Fatih Terim: 90 Dakika Daha Oynasak, Kardemir Karabükspor Bizi Yine Yenerdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kardemir Karabükspor karşısında kötü oynadıklarını belirterek, “Bir 90 dakika daha oynasak, Kardemir Karabükspor bizi yine yenerdi.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’a 3 – 1 yenilen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerini tebrik ederek, “Çok iyi mücadele edip galibiyeti hak ettiler.” şeklinde konuştu.

Fatih Terim, “Ne yapmak istediysek doğru yapamadık. Kötü oynadık. Golleri tuhaf tuhaf ve zamansız yiyoruz. Böyle baktığımızda üzgünüz ve oyuncularım da en az benim kadar üzgündür. Böyle kötü oynamaya ve az pozisyona alışkanlık değiliz. Bir 90 dakika daha oynasak Kardemir Karabük bizi yine yenerdi. Lig maratonu içinde olmaması gereken şeyler oluyor.” diye konuştu.

Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak olmalarının konsantrasyon eksikliğine sebebiyet vermiş olabileceği yönündeki bir düşünceye karşın Terim, futbolcularının her maçı ayrı ayrı oynamayı öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

Maçın cuma günü oynanmasını da kendisinin istediğini dile getiren Terim, “Manchester United maçına zaman kalsın istedim. Bir daha olsa yine cuma günü isterim.” şeklinde konuştu.