Eski Wnba Oyuncusu Holdsclaw, Lacy'nin Arabasına Beyzbol Sopasıyla Saldırmaktan Gözaltına Alındı

Amerikan Ulusal Kadınlar Basketbol Ligi'nin eski oyuncularından Chamique Holdsclaw, WNBA'de oynayan Jennifer Lacy'nin arabasına beyzbol sopasıyla saldırmaktan gözaltına alındı.

Atlanta Polisi, WNBA'in eski oyuncularından, basketbolu bırakan Chamique Holdsclaw'un, Salı günü öğleden sonra WNBA takımlarından Tulsa Shock forması giyen Jennifer Lacy'nin arabasına saldırarak, beyzbol sopasıyla sürücü camına vurduğu için tutuklandığını belirtti.

2009'da Atlanta Dream takımında Holdsclaw ile forma giyen Lacy'nin yaralanmadığı ve 35 yaşındaki Haldsclaw'dan eski kız arkadaşı olarak bahsettiği bilgisi verildi.

Perşembe gecesini nezarette geçiren Holdsclaw'un, ağırlaştırılmış saldırı, ikinci derece suçlu hasarı ve umursamaz davranış suçlarından dolayı 10 bin dolar kefalet ödemesine hükmedildiği belirtildi.

1,88 metre boyundaki eski forvet Holdsclaw, 1999 yılı draftında Washington Mystics tarafından ilk sırada seçilmiş ve ilk sezonunda yılın çaylağı ödülünü kazanmıştı. Holdsclaw, 6 kez All-Star seçildiği WNBA'de 2002 sezonunun sayı ve asist kralı olmuştu. Holdsclaw, 2010 yılında noktaladığı basketbol kariyeri sonrası yazdığı otobiyografisinde, basketbol oynadığı yıllarda depresyona girdiğini, hatta bir keresinde intihara teşebbüs ettiğini söylemişti.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer / AP

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA