Beşiktaş’ta transfer harekatı başlıyor

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Samet Aybaba'nın öncelik verdiği isimler Pierre Webo ve Ozan İpek olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş 'ta transfer harekatı başlıyor. Devre arasında kadroya takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Samet Aybaba'nın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer komitesi çalışmalarına başladı.

Aybaba'nın ısrarla istediği ilk isim İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Pierre Webo. 31 yaşındaki golcü için Büyükşehir Belediye Kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli isterken, transfer komitesi bu ücreti düşürmeye çalışacak.

Webo 'nun ise Beşiktaş 'a gelmeye sıcak baktığı ve anlaşma sağlanması durumunda imza atmaya hazır olduğu gelen haberler arasında. Kamerunlu futbolcu için İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu yöneticilerle görüşmeye hazırlanan yöneticiler, bonservis bedelinde anlaşılamaması halinde diğer isimlere yönelecek.

Samet Aybaba'nın kadroda görmek istediği diğer isim ise Ozan İpek. Bursaspor'da kadro dışı kalan Ozan İpek'i ısrarla istediğini dile getiren Aybaba, yöneticilerden bu futbolcu ile ilgili olumlu haberler bekliyor. Volkan Şen transferi ise Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 'in bu futbolcuyu kadrosunda görmek istemesi nedeniyle rafa kaldırıldı.