Abdurrahim Albayrak: İyi Bir Kura Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor'la eşleşen Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, maçın İstanbul'da oynanacak olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "İyi bir kura oldu.

" dedi.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Ziraat Türkiye Kupası hem bütün takımlara hem de ülkemize hayırlı olsun. Yoğun bir maç trafiğimiz var. Maçın kendi sahamızda olmasını istiyorduk ve öyle de oldu. Balıkesirspor'a da başarılar diliyorum. Rakibimiz de iyi bir takım. Kendilerine iyi bir misafirperverlik sunacağız." diye konuştu.

Rakipten ziyade maçın deplasmanda olmamasının önemli olduğunun altını çizen Albayrak, "Bir de uçak olmayan yerlere gitmek zor oluyor. Burada Tokatlı arkadaşım vardı. Tokat çıksaydı iyi olurdu; ama olsun bu da iyi bir kura oldu." ifadelerini kullandı."KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇINDAN 3 PUANLA AYRILAN TAKIM BİZ OLACAĞIZ"Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçı da değerlendiren Albayrak, "Zor bir maç olacak. Mesut Bakkal gibi bir teknik direktöre sahip oldular. Geçen hafta iyi bir galibiyet aldılar. Müthiş bir performans sergiliyorlar. Taraftarlarımızın desteği ve takımımızın formuyla bu akşam, 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız." şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftaiçinde Manchester United ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak da "Çok özel bir maç. Türkiye'de herkes bu maça kilitlendi. Bu maç öncesinde taraftarlarımıza çok güveniyoruz. Onlara çok iş düşecek. Taraftarlarımızdan 90 dakika, skor ne olursa olsun sahaya bir şey atmamaları kötü tezahürat yapmamalarını ve desteklemelerini diliyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte sahadan galip ayrılan taraf Galatasaray olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.